Somriures contagiosos

28/11/2013

El nostre grup de teatre social “AMMAME”, participa a “Tira de la Manta” amb la seva obra “Vínculos”

El proper diumenge, 1 de desembre, el grup de teatre social format per integrants de l’Associació AMMAME, dirigits per la nostra dinamitzadora Carme Vilar, representaran la seva obra de teatre “Vínculos” dins de la gala solidària Tira de la Manta.

La gala Tira de la Manta aplega nombrosos espectacles de música i teatre que es podran gaudir a partir de les 17:00h, donant, com a entrada, una manta o cobrellit nou o de segona mà. L’objectiu d’aquesta iniciativa és pal·liar els efectes de la pujada de la factura energètica en els col·lectius més desfavorits i fer que aquest hivern sigui una mica més curt per a moltes persones.

Tira de la Manta inclourà, a part de “Vínculos“, les representacions de Asalto en Colorado a càrrec del grup Superarte i Un tranvía llamado deseo de Tennessee Williams per part de Carro de Baco; un recital de Cantares Gallegos de Rosalía de Castro i l’espectacle Negra Sombra. A més, la gala comptarà amb la participació de diversos actors, animadors i músics de la ciutat.

Aquesta gala benèfica esta organitzada per la companyia teatral Carro de Baco i l’associació cultural Airiños da Nosa Galicia, i tindrà lloc al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet (c/Lluís Companys, 27) el proper diumenge 1 de desembre.

Pallapupas recolza aquesta iniciativa, i és per això que el grup de teatre AMMAME actuarà dins de la gala. A més, membres del equip de gestió i artístic de Pallapupas assistirem a la gala portant les nostres mantes.

Les persones que no puguin assistir-hi poden col·laborar igualment lliurant les seves mantes abans de l’1 de desembre a les seus de Carro de Baco (c/Santa Gemma, 10) o Airiños da Nosa Galicia (av. Pompeu Fabra, 44). Més informació al telèfon 93 385 41 71.

Ens veiem el proper diumenge per tirar tots plegats de la manta amb AMMAME y Vínculos! Véns?

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram