Somriures contagiosos

27/02/2014

Vine a passar Una Nit de Bojos amb Pallapupas!

Coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, des del programa de Teatre Social de Pallapupas us volem convidar a passar una Una Nit de Bojos amb nosaltres, una nit de teatre i espectacle amb diverses actuacions en les que participaran també les nostres companyies de teatre de l’oprimit Brots i AMMAME.

El programa de teatre social funciona a Pallapupas des de l’any 2003, i té com a missió principal millorar la salut i l’estat emocional a través del teatre de les persones amb malalties mentals ja estiguin ingressades o no, i així ajudar-los en la seva lluita contra l’estigma social al que estàn sotmesos. La nostra intervenció afavoreix l’expressió i millora notablement les relacions gràcies a les tècniques de teatre social, ja que estan totalment adaptades a la seva consciència de malaltia.

Per altra banda, tant el col·lectiu de persones amb malalties mentals com el dels seus familiars, pateixen la manca d’informació i el desconeixement social que hi ha envers aquestes malalties, el que produeix prejudicis per part de la societat i, en conseqüència, un estigma social que accentua el risc d’aïllament. Les companyies ‘Brots’ (formada per persones amb malalties mentals) i ‘Ammame’ (familiars d’aquestes persones) pretenen donar veu a aquests dos col·lectius fent-los els protagonistes de la seva història a través d’obres de teatre: Vínculos (Ammame) i Ella (Brots).

Una Nit de Bojos és, per tant, una gala solidària que pretèn fer homenatge al teatre de l’oprimit, concretament a les nostres companyies ‘Brots’ i ‘Ammame’, i així mostrar la importància i els beneficis del teatre social per aquestes persones. La gala tindrà lloc el proper dijous 27 de març de 2014 al Teatre Principal (La Rambla, 27, Barcelona) i hi haurà actuacions de tota mena: música, la companyia ‘Brots’ representarà la seva obra Ella i un munt de sorpreses més que anirem descobrint! Perquè et facis una idea, pots veure el tràiler d’Ella a continuació!

Com pots comprar la teva entrada? Pots entrar al nostre Verkami, allà trobaràs diferents maneres de col·laborar i fins a dos tipus d’entrades! També la pots adquirir a través de Telentrada! No hi pots faltar, serà una gala solidària per ajudar-nos a seguir amb el nostre programa de teatre social i podràs gaudir d’un espectacle que no et deixarà indiferent! No et quedis sense entrada! Serà una nit de bojos!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram