Somriures contagiosos

28/05/2014

En Pau i la seva família: “hi havia els Pallapupas dins del quiròfan!!”

Quan només tenia 22 mesos, en Pau va haver de ser ingressat a l’hospital per una meningitis. Ell i la seva família ens expliquen com d’important va ser per a ells la presència dels Pallapupas, perquè “ajuden molt a veure tot el que et passa d’una manera diferent, amb més alegria“, diu el pare d’en Pau.

Amb un somriure enorme, en Pau recorda amb moltíssim afecte la cap de manteniment Gelocatila i l’infermer Mascarillo. En Pau i la seva família van conèixer els Pallapupas el primer cop que van ser a l’hospital, quan ell era molt petit, i la seva mare, la Natalia, ens va escriure fa uns dies per explicar-nos-ho:

Sóc la mare d’en Pau. Us vull agrair la gran feina que feu.
El meu fill va patir una meningitis fa uns 5 anys i afortunadament se’n va sortir. Encara que té seqüeles per les que hem d’anar molt sovint a l’hospital a realitzar controls. Ara està a punt de fer 7 anys i el primer que em va preguntar divendres, quan li vaig dir que l’havien d’operar, va ser si estarien els Pallapupas al quiròfan. “Es que dins del quiròfan hi són els Pallapupas!”
Heu aconseguit que el fet desagradable d’anar a l’hospital, es converteixi en una cosa que en Pau espera amb la il·lusió de poder trobar-se amb els Pallapupas. Ha estat ingressat diverses vegades i el que més recorda és el positiu, quan vosaltres anàveu veure’l!

Natalia se sorprèn que guardi tants records i tant bons, ja que ell era molt petit. I és que davant d’una situació així, en la que “et diuen coses que no vols escoltar i penses que això no pot estar passan-te a tu“, com diu la Natalia, les intervencions dels Pallapupas omplen d’alegria i de riures l’hospital, perquè no només creen moments de distensió per als infants, gent gran o persones amb malalties mentals, sinó que “també ajuden els pares, perquè allà a vegades qui més afectat estat és la família“, afirma el pare d’en Pau.

Et deixem que ells mateixos t’expliquin la seva història amb Pallapupas! ; o)

Ara, en Pau està molt més recuperat, però de tant en tant ha d’anar a l’hospital, i quan va a fer-se alguna prova o ha de passar pel quiròfan, el primer que demana a la seva mare és “hi seran els Pallapupas??

Entre tots podem fer que l’estada d’infants, com en Pau, a un hospital sigui molt menys traumàtica i mai deixin de ser nens i nenes i de jugar i somniar, encara que estiguin ingressats. Fes-te soci de Pallapupas!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram