Somriures contagiosos

9/02/2015

Pallapupas participa al festival de teatre “l’Art Impossible” amb BROTS

Tenim nova actuació del nostre grup de teatre BROTS amb la seva obraELLA“!! Serà el proper dissabte 14 de febrer dins del festival “L’Art Impossible al Mercat de les Flors.

El proper 14 de febrer, durant tot el dia, el Mercat de les Flors acollirà la primera edició de L’Art Impossible, un festival artístic on les arts plàstiques i escèniques es converteixen en el vehicle de transformació de persones amb i sense discapacitat que actuaran, crearan i comunicaran.

Pallapupas hi participarà amb el seu programa de teatre social, el grup BROTS serà l’encarregat, amb la seva obra “ELLA” de posar l’experiència Pallapupas sobre l’escenari de la sala Ovido Montllor del Mercat de les Flors de Barcelona.

L’horari és el següent:

  • 10.30 h: Conversant amb la Companyia Brots de Pallapupas. On diferents membres de la companyia parlaran sobre les seves vivències acompanyats de la nostra fundadora Angie Rosales.
  • 10.45 h: Teatre “Ella”. Ella és l’obra que parla d’una noia que lluitarà per arribar a aconseguir el seu somni: fer teatre, però es troba amb un munt de dificultats, ja que li diagnostiquen una malaltia mental i no trobarà recolzament dels seus per continuar fent teatre.

L’entrada és gratuïta, però, con que l’aforament és limitat, és millor fer reserva prèvia al correu electrònic lartimpossible@gmail.com o al telèfon 650 525 353, indicant que vols assistir a veure la participació de Pallapupas.

Vine a viure a través del teatre la història d’ELLA, vine a viure una experiència Pallapupas!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram