Altres idees per a empreses

 • Un Nadal “de nassos”

  Les celebracions d’empresa, les paneres, les felicitacions. Cada any pot ser el mateix… o pot ser solidari!

  Un sopar amb nassos de pallasso, una rifa benèfica o una jornada amb les famílies a favor de l’entitat, aquí et donem algunes idees per organitzar un Nadal diferent!

 • Mi grano de arena

  Crea el teu repte, compateix-lo amb la teva comunitat i suma granets de sorra. Tens moltes ocasions per fer-ho. A la teva empresa pots liderar la teva pròpia campanya de recaptació a migranodearena involucrant als teus empleats, proveïdors i clients. Per exemple, crea una pàgina de recaptació pel sopar de nadal i anima a tots a col·laborar.

 • Programa de teaming

  El Teaming és clau per crear un bon clima laboral i fomentar la responsabilitat social en la teva organització, ja que es crea un projecte d’equip dins de la pròpia empresa: els treballadors són els que decideixen participar d’aquesta iniciativa solidària i destinar 1€ al mes de la seva nòmina al projecte Pallapupas.

  Per participar al Teaming de Pallapupas, pots fer clic aquí.

 • Organitza un Acte Solidari

  La teva empresa pot convertir un esdeveniment en un gran gest solidari. Tingues nassos i ajuda’ns a transformar la realitat als hospitals!

  – Mylan va llançar per Nadal una acció conjunta amb Pallapupas sota el nom “nassos per somriure” per la qual l’empresa es comprometia a sufragar la visita dels Pallapupas a un infant ingressat per cada felicitació electrònica reenviada. Tota l’empresa, clients i col·laboradors es van bolcar en l’acció i van aconseguir fer possible més de 1.000 visites a l’hospital.

  – L’Associació de Cotxes Americans de Catalunya va donar 1€ de cada entrada al recinte durant el seu 10è aniversari. Amb aquesta aportació es va aconseguir la visita de 500 persones hospitalitzades per part dels Pallapupas.
  – El Centre Comercial Gran Via 2 va llançar durant el Nadal la campanya “amb 2 nassos” i va cedir part del seu pressupost destinat a animacions nadalenques a ampliar la presència dels Pallapupas als hospitals catalans.

Dóna’ns la teva idea de nassos! Contacta amb nosaltres!