Què pots fer tu

Ser solidari a més, aporta beneficis fiscals!

Ser solidari a més, aporta beneficis fiscals!

Fes un donatiu

El teu donatiu significa compartir la nostra tasca amb els que més ho necessiten en la prevalença de la persona per sobre de la malaltia.

Ara, la nova reforma fiscal fomenta les microdonacions incrementant les desgravacions fiscals a les donacions a entitats sense afany de lucre, per tant els primers 150 euros de donació tenen una deducció del 75% en la declaració de renda. Això vol dir que si fas una donació de 100 €, quan facis la declaració de renda et tornaran 75 euros. Per donacions superiors a 150 euros, la desgravació és del 30%. I per donacions recurrents (durant més de tres anys a la mateixa entitat) la desgravació és del 40%!

Què podem fer amb la teva aportació?

10 €

Podrem visitar un infant que estiguin rebent tractament a l’hospital de dia d’oncohematologia. Fem possible que els infants vulguin tornar al hospital per rebre el seu tractament periòdic.

15 €

És el cost de la visita d’una parella de Pallapupas a una persona gran en una residència.

20 €

És el cost d’acompanyar a un nen a dins el quiròfan sense que plori, fent més fàcil el moment de separació dels seus pares i facilitant la feina del personal sanitari.

50 €

Visitarem 5 infants a la planta de pediatria d’un hospital. Cadascú dels nens i nenes reben un tracte personalitzat en relació amb la seva malaltia.

100 €

És el cost d’una jornada de Teatre Social per persones amb transtorn mental guiada per un dels nostres dinamitzadors.