Què fem

Moltes persones que ingressen viuen amb por i angoixa aquest procés

Moltes persones que ingressen viuen amb por i angoixa aquest procés

Proposem l’humor com a eina fonamental per poder fer front a les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia

Manifest

Quan se’ns diagnostica una malaltia, aquesta pot passar a ser més important que la pròpia persona.

Amb la nostra tasca contribuïm a la humanització dels processos hospitalaris i a la prevalença del subjecte per sobre de la malaltia mentre duri aquest procés. Avui en dia moltes persones viuen la seva malaltia amb molta solitud, i és per aquest motiu que posem el teatre al servei de la sanitat, contribuïm a la seva humanització, omplint els espais de vida a través del riure.

Proposem l’humor com a eina fonamental per poder fer front a les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia. El riure ajuda a canalitzar la tensió, la por i l’ansietat que moltes persones pateixen davant d’aquesta situació i, per aquest motiu, volem acompanyar-les amb el que millor sabem fer: teatre. Sens dubte ajuda a poder fer front a aquest moment vital amb més optimisme.

  • Riure per a infants perquè siguin més nens i menys malalts.
  • Riure per a gent gran perquè entenem l’humor com a signe de vitalitat.
  • Teatre per a persones que pateixen alguna malaltia mental, com a forma d’expressió en la seva lluita contra l’estigma.