La BNEW col·laborarà amb una donació a l’ONG Pallapupas

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i Pallapupas han signat avui un acord pel qual la Barcelona New Economy Week (BNEW) durà a terme una donació de 5.500 euros a l’ONG, amb l’objectiu de contribuir a la millora de un 43% de la sensació de felicitat dels nens hospitalitzats. BNEW, que tindrà lloc de l’5 a el 8 d’octubre a Barcelona, ​​mostra així el seu caràcter solidari, un dels valors que serà un factor afegit a la nova economia. Per la seva banda, Pallapupas ha volgut estar present en BNEW mitjançant la donació de 500 nassos vermells que es repartiran entre els assistents presencials a l’esdeveniment.

En l’acte de la signatura, que ha tingut lloc a l’Hospital Sant Joan de Déu, han estat presents Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW, Alosa Banderes, responsable de la relació amb empreses de Pallapupas, i Blanca Sorigué, directora general d’CZFB i de BNEW.

Pere Navarro ha destacat que “la nova economia també se sosté en valors com la solidaritat i és per això que BNEW, com a esdeveniment de referència per al desenvolupament de l’economia 4.0, ha volgut contribuir a millorar la situació d’un dels col·lectius més vulnerables , els nens hospitalitzats. Per això, des del CZFB i BNEW hem confiat en l’ONG Pallapupas, perquè sabem que fan una feina incansable per treure’ls somriures als petits “.

Per la seva banda, Alosa Banderas ha assenyalat que “la nostra prioritat serà sempre la cura emocional dels pacients i facilitar la feina dels companys sanitaris, entenent sempre que la nostra tasca té com a objectiu alleujar l’ansietat hospitalària. Per aconseguir aquest objectiu és fonamental crear aliances amb empreses com Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​que ens ajuden a portar somriures als hospitals i al seu torn donen presència a Pallapupas en esdeveniments com BNEW “.

La BNEW colaborará con una donación a la ONG Pallapupas

Què pots fer tu

Fes un donatiu