Per què col·laborar amb nosaltres

Reconeixement social i suport de la comunitat mèdica
Col·labora, fes un donatiu

La RSC (Responsabilitat Social Corporativa) i Pallapupas

Pallapupas ofereix a través del seu programa per a empreses, fundacions i institucions privades un marc per portar a terme l’acció social de la teva empresa vinculada a una ONG amb un gran reconeixement social i que compta amb el suport de la comunitat mèdica i sanitària.

Sabem que avui més que mai les accions de Responsabilitat Social de les empreses deuen estar integrades en la seva estratègia empresarial i deuen generar valor per a la societat però també pels objectius empresarials.

Principals contraprestacions i beneficis de la col·laboració

Increment de la satisfacció i de la cohesió interna de tot l’equip de treball.

Oportunitat de negoci en oferir un valor afegit i diferencial.

Beneficis Fiscals.

Cada una de les possibilitats de col·laboració des de la teva empresa es pot traduir en una important llista de beneficis en conceptes d’ús d’imatge, difusió i comunicació de la col·laboració amb Pallapupas.

El teu donatiu significa compartir la nostra tasca amb els que més ho necessiten en la prevalença de la persona per sobre de la malaltia

La teva aportació ajuda més del que sembla 

Què podem fer amb la teva aportació?

1000€

Podrem visitar més de 90 infants que estiguin rebent tractament a l’hospital de dia d’oncohematologia. Fem possible que els infants vulguin tornar al hospital per rebre el seu tractament periòdic.

3000€

Acompanyarem 280 infants al quiròfan sense que plorin, fent més fàcil el moment de separació dels seus pares i facilitant la feina del personal sanitari.

5000€

Visitarem més de 450 infants a la planta de pediatria d’un hospital. Cadascún dels nens i nenes reben un tracte personalitzat en relació amb la seva malaltia.