Humor x Health Day

Sí! Ho hem fet! Que sí! Que per primera vegada en el món mundial, els Pallapupas ens hem atrevit a organitzar una jornada per difondre, aprendre, compartir i debatre sobre el riure i l’humor com a estratègia de cura emocional en l’entorn hospitalari. Toma! Li hem dit Humor x Health, per allò de que fa trendy fer-ho en anglès!

Com? Que és un mal moment? Justament! Perquè davant l’adversitat no hi ha millor medicina emocional que el riure i ara, el necessitem més que mai.

Durant el Humor x Health Day (qué bé sona eh!), via streaming, compartirem experiències de professionals sanitaris, pacients i familiars. Coneixerem els resultats dels estudis d’impacte de de la nostra activitat en infància i adults – Estudis VIDA-, casos pràctics d’èxit dels principals hospitals del territori català i podrem compartir les vivències i reflexions de pacients i companys/es de professió per conèixer com els ajuda en el seu dia a dia la intervenció de l’humor i el riure com a eina de millora de l’atenció als pacients.

També comptarem amb la intervenció de professionals referents del sector, altres experiències internacionals inspiradores i… com a cirereta del pastís, acabarem la jornada amb un Workshop virtual “La metodologia Pallapupas: com incloure l’humor i el riure en l’atenció sanitària”.

I riurem i farem riure, això segur!

Què pots fer tu

Fes un donatiu