Por
Dolor
Ansietat

Riure

Els Pallapupas transformem els espais de dolor en bons records del pas per l’hospital

CELEBRACIONS
de NASSOS

Un casament solidari,una festa d’aniversari…
els petits gestos fan grans les causes!

Llegir més  >

FES UN
DONATIU

El teu donatiu significa compartir la nostra tasca amb els que mes ho necessiten

Llegir més >

LA BOTIGA
SOLIDÀRIA

Nassos, llibres, samarretes, bodis, vinils, ampolles saludables, sopars d’etiqueta, etc.

Llegir més  >

Instagram

0
La solidaritat no està de rebaixes, però volem tenir un detall molt xulo amb tots els pallapupers que compreu regals solidaris 😁😁😁: totes les comandes que es facin abans del 31/7 (inclòs), s'emportaran una samarreta per omplir l'estiu de rialles i de #LOLchallenge 🔴🤩!
.
🔗 Per fer la teva compra, tens el link a la bio.
.
.
La solidaridad no está de rebajas, pero queremos tener un detalle muy molón con todos los pallapuperos que compráis regalos solidarios 😁😁😁: todos los pedidos que se hagan antes del 31/7 (incluido), ¡se llevarán una camiseta para llenar el verano de risas y #LOLchallenge 🔴🤩!
.
🔗 Para hacer tu compra, tienes el link en la bio.
.
.
.
.
#Pallapupas #RiureOmpledeVida #ReirLlenadeVida #nasvermell #hospital #riure #risa #PallassosHospital #PayasosdeHospital #BotigaSolidaria #TiendaSolidaria
12
"Hi ha feines que no poden fer-se si no és des de l'emoció, i Pallapupas n'és una". L'Irma ha estat gairebé 5 anys treballant amb nosaltres. Segons ella, és una feina molt gratificant i complicada al mateix temps, i per aquest motiu no podem ser voluntaris, sinó que som professionals de les arts escèniques amb una remuneració per la nostra tasca 🔴🔴🔴. Ella t'ho explica amb una preciosa entrada al seu blog 👉 link a la bio.
.
Moltes gràcies, Irma, per tots aquests anys d'aprendre i créixer junts 🤗😍🔴!
.
.
"Hay trabajos que no pueden hacerse sino desde la emoción, Pallapupas es uno de ellos". Irma ha estado casi 5 años trabajando con nosotros. Según ella, éste es un trabajo gratificante y difícil al mismo tiempo; es por eso que no podemos ser voluntarios, si no profesionales de las artes escénicas con una remuneración por nuestra labor 🔴🔴🔴. Ella te lo cuenta con una preciosa entrada su blog 👉 link en la bio.
.
¡Muchas gracias, Irma, por todos estos años de aprender y crecer juntos 🤗😍🔴!
.
.
.
.
#Pallapupas #RiureOmpledeVida #ReirLlenadeVida #nasvermell #hospital #riure #risa #PallassosHospital #PayasosdeHospital #SalutMental #SaludMental #TeatreSocial #TeatroSocial
66
Coneixes el projecte "Contigo, 50 y más" de @cinfasalud? És una acció solidària per donar suport a 50 ONGs que treballen en la millora de la qualitat de vida de les persones malaltes i... saps què? Pallapupas podria ser una d'elles amb la teva ajuda 🔴👏! Només has de votar-nos a través del link que hi ha a la bio! We want you 🙌!
.
.
¿Conoces el proyecto "Contigo, 50 y más" de #CinfaSalud? Es una acción solidaria para apoyar a 50 ONGs que trabajan en la mejora de la calidad de vida de las personas enfermas y... ¿sabes qué? ¡Pallapupas puede ser una de ellas con tu ayuda 🔴👏! Solo tienes que votarnos a través del link que hay en la bio. We want you 🙌!
.
.
.
.

#Pallapupas #RiureOmpledeVida #ReirLlenadeVida #nasvermell #hospital #riure #risa #PallassosHospital #PayasosdeHospital
0
Què, pallapupers i pallapuperes, com heu passat la calor aquests dies? Nosaltres, de luxe, ja veieu que ens hem adaptat la mar de bé 🌊🤣! .
.
Qué, pallapuperos y pallapuperas, ¿cómo habéis pasado el calor estos días? Nosotros, de lujo, ¡ya veis que nos hemos adaptado la mar de bien 🌊🤣!
.
.
.
.
#Pallapupas #RiureOmpledeVida #ReirLlenadeVida #nasvermell #hospital #riure #risa #PallassosHospital #PayasosdeHospital #BienvenidoJulio #FelizLunes