Què hauràs de fer?

Les persones inscrites com voluntàries haureu d’estar presents al supermercat que heu triat, els dies i torns escollits, per oferir als clients de Condis una bossa de cebes solidàries i repartir fulletons de Pallapupas.

Des de Pallapupas, estem organitzant dues sessions informatives a Barcelona i, a més, us enviarem una formació online perquè tingueu tots els detalls de la campanya.

Pas a pas

Escull un establiment.
Tria el teu torn.
Deixa les teves dades personals.
Espera el correu de confirmació.
Reserva’t el dia!

T’apuntes? Omple el formulari!

Establiment i torn


Dia i torn (escollir mínim 1 torn)*

Quan hagis seleccionat una ciutat i un establiment, aquí apareixeran els torns disponibles.

8 novembre
9 novembre
És el primer cop que fas de voluntària a Pallapupas? *


Dades personalsConsento el tractament de les meves dades *
PALLAPUPAS tractarà les vostres dades amb la finalitat de gestionar la vostra participació a l’esdeveniment com a voluntari. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com us informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.


PALLAPUPAS tractarà les vostres dades amb la finalitat de mantenir-vos informat sobre les nostres notícies i esdeveniments. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com us informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.


PALLAPUPAS podrà enregistrar la imatge i veu dels voluntaris inscrits a les campanyes organitzades per PALLAPUPAS amb la finalitat que puguin ser publicades a la pàgina web, blog, revistes i perfils de xarxes socials propis o de tercers per promocionar les activitats i esdeveniments gestionats per PALLAPUPAS. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com us informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.

Moltes gràcies per ajudar-nos a omplir de riure els hospitals!