Campanya Condis "La Ceba que fa riura""

Busquem persones voluntàries per a la campanya “La ceba que fa riure”, t’hi apuntes?

Els dies 5 i 6 de novembre, Pallapupas tornarà a ser beneficiària de la campanya solidària que promou la cadena de supermercats Condis, on durant dos dies posa a la venda un producte fresc, la recaptació del qual va íntegrament a l’entitat seleccionada. En aquesta ocasió serem nosaltres i a Pallapupas tindrem milers de malles amb cebes solidàries que ens permetran seguir omplint de somriures els hospitals.

Com més siguem, més somriures portarem als hospitals!

Per poder dur a terme aquesta campanya, necessitem molta ajuda de moltes persones voluntàries de tot el territori perquè expliquin què fa Pallapupas i engresquin als consumidors a comprar la malla de cebes. Busquem a persones majors de 16 anys que puguin cobrir una selecció d’establiments Condis d’arreu de Catalunya. Per tal d’organitzar-nos us proposem que us apunteu a un supermercat en concret, en un dels 2 torns (matí o tarda). A cada torn i establiment hi poden haver un màxim de 3 persones. Totes les persones voluntàries estaran cobertes mitjançant una assegurança, i seguirem tots els protocols d’higiene i seguretat.

Fes-te voluntari/ària!

Omple el següent formulari seleccionant el supermercat i el dia i l’hora que millor s’adaptin a la teva disponibilitat. Si el torn està complert, us sortirà indicat al formulari. Afegeix les teves dades personals i aprova el consentiment de l’ús de les teves dades i compromís entre l’entitat i persona voluntària. Davant de qualsevol dubte contacta amb nosaltres a voluntariat@pallapupas.org.

Carregant les dades. Un moment si us plau
Establiment i torn
Selecciona una població i establiment per accedir als torns
Dades personals
PALLAPUPAS tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar lles inscripcions realitzades a través de la nostra pàgina web. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.